Galenskap 0
Author: Alexander

Chapter 1
Galenskap 0

Galenskap/0
Ett skamligt förslag, en otymplig hora, en otydlig begäran, en smutsigt plats, detta är äcklets historia, en historia som penetrerar, underminerar, förfelar, sexualiserar, uppenbarar den omoraliska sidan av människans orena rike. Allting började vid en punkt för att sedan gå vidare till en annan. En balansgång, där ett fall åt den ena sidan eller den andra orsakar en undergång olik någon annan, av sådant allvar att livets uppfattning inte längre tar sig vid. Religiöst perspektiv åt sidan, det finns alltid en annan plats inom sinne där perception och reception och acceptans inte tillåts. Isolationen orsakade inte detta förfärliga dilemma. Vändpunkten sågs som en rak linje in genom helvetets portar, men som jag sade, religion åt sidan. Det har ofta hänt att förutfattade meningar har ersatt meningar fattade vid mötestillfälle. Det är som ett rep, inte bara tunt, men vingligt och du eller han där borta ska gå och gå utan att falla. Det dyker upp tankar om frihet, men balansgången är tvungen och komma undan kan du inte.
Dag 3: Vinden blåser genom mitt hår, solen lyser in i mitt iris och jag ser mig för och omkring för att inte stöta på ett ting. Växterna växer fortfarande, varför, fråga mig inte, det finns inget klargjort syfte för denna konstanta tillväxt. Det är inte endast en tillväxt av växter, utan även en expansion av existens. Den börjar som en liten sfär och det expanderar utöver denna, tills ingenting, det finns inget. Allvaret börjar redan på en plats där fånighet redan är. En titt tillåter en att se att det finns mer att se och synen penetrerar de olika objekten med större djup än någonsin tidigare. För mig var det ett ting, men en människa som uppväckte min själ för möjligheter. Tidigt hade jag upptäckt att jag inte kunde hålla koll på det vida spektrum som observerades från mitt inre, allting registrerades inte och besvikelsen växte, högen av förväntningar förminskades.
Förfelandet: Om jag fick tillåtelse av en förmodad högre existens, hade jag stannat tiden och tittat mig omkring på allvaret, inte stått stilla utan en aning om mitt ödesdigra val. Förvirringen och ovissheten, fanns den där innan jag kom, är den bara en självklarhet som endast kan undvikas genom ignorans? Ljuvligheter i motsats till förskräckligheter, liv och död, låg och hög i en soffa stirrandes mot en tegelvägg utanför fönstret på min brors lägenhet. Sinnena var som förstärkta på ett sätt som jag erinrar vara oförklarligt, då jag inte kan förklara det. Jag såg igenom ett fast objekt, det var som att ta på ingenting, jag ville veta mer. När började allt detta, när försvann den betydelse som tidigare var ingjuten och hur kan man fortsätta när det inte finns någon väg.

 

Notify me when...

"This extract remains the exclusive property of the author who retains all copyright and other intellectual property rights in the work. It may not be stored, displayed, published, reproduced or used by any person or entity for any purpose without the author's express permission and authority."

Please rate and comment on this work
The writer appreciates your feedback.

Book overall rating (No. of ratings: 
0
):
Would you consider buying this book?
Yes | No
Your rating:
Post a comment Share with a friend
Your first name:
Your email:
Recipient's first name:
Recipient's email:
Message:
 

Worthy of Publishing is against spam. All information submitted here will remain secure, and will not be sold to spammers.

No advertising or promotional content permitted.